Dos-cents cinquanta dimonis cremaran Morella dissabte, a la VI Trobada de Dimonis. Durant tot el dia es faran activitats diverses relacionada amb els diables. El correfoc multitudinari que recorrerà els principals carrers de la ciutat serà l’acte central de la festa.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Les set colles que participen en la trobada són els Dimonis de Morella, els Dimonis de la Ràpita, la colla Fotem-li foc d’Alcanar, els Dimonis de la Plana de Castelló, els Déus del Foc de Benicàssim, els Diables de la Riera de Rubí i la colla de Saragossa Os Diaples d’a Uerba.

La programació de la jornada diabòlica començarà amb tallers de pintacares i glopades al firal, a les 12.00. Després hi haurà un dinar per a totes les colles. A les 18.30 es farà una cercavila amb música, preàmbul del correfoc, que començarà a les 20.30. En acabat, a les 22.30 al firal, hi haurà el sopar popular, seguit de trio i discomòbil com a fi de festa.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.