El Festival Barnasants presentarà diumenge el nou disc de VerdCel a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat. Alfons Olmo s’acompanyarà de músics i amics per interpretar les cançons de l’àlbum De plantes, talaies i cims (i una aroma) en un concert que ha volgut anomenar De plantes, amigues i amics. A les 19.00, oferirà una sessió única que transcendirà la música.

Olmos comptarà amb la veu de Rusó Sala, la dansa d’Anna Hierro i projeccions de Daniel Holmo, qui ha il·lustrat el llibre que acompanya el disc i que en contextualitza les catorze cançons. També es podrà veure al concert Valen Nieto, coproductor amb Carles Dènia de l’àlbum i responsable dels arranjaments.

L’element ‘terra’ és l’origen de la música d’aquest disc de VerdCel, ‘un treball d’arrels endins i fruits enfora’, com ell mateix presenta el seu darrer treball.  Es tracta d’una lenta evolució de la tradició que finalitza en sonoritats actuals. Així, Dénia, Nieto i Olmos han dotat els ritmes tradicionals d’un nou ordre harmònic que els atorga modernitat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]