El raper Josep Miquel Arenas, àlies Valtònyc, ha concedit la seva primera entrevista d’ençà que és a l’exili a Brussel·les. Ha estat en el programa ‘FAQS’, de Laura Rosel, a TV3. Ha explicat com va anar el seu viatge fins a Bèlgica tot i la prohibició de sortir de Mallorca i, en referència a això, ha agraït que desenes de persones li compressin un bitllet a nom seu. Sobre la solidaritat, ha parlat, també, de la rebuda que ha tingut per part del món de la música i de més persones. Ha esmentat especialment l’ex-conseller Lluís Puig, també exiliat a Brussel·les, de qui ha destacat que l’ha tingut per a fer-li una abraçada i per a ajudar-lo sempre que ha calgut.

Durant l’entrevista, Valtònyc ha parlat també de la construcció de la República a l’exili i com creu ell que seria possible tornar al punt de la declaració d’independència. A més de Lluís Puig, també ha lloat la resta de la xarxa d’exiliats a Brussel·les i la tasca que fan.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb