Manuel Valls

El candidat a la batllia de Barcelona Manuel Valls ha anunciat que participarà en la manifestació de diumenge a Madrid en contra del diàleg amb Catalunya i a favor de la unitat d’Espanya. Valls ha assegurat a Twitter que hi assisteix sense ‘cap complex’ i perquè ‘aposto per la transversalitat per sobre de les sigles’. Tanmateix, el que no menciona el candidat a batlle és que sota la presumpta transversalitat s’hi amaguen partits d’extrema dreta i grups neonazis: España 2000, Coalición ADÑ o Hogar Social.

Valls afirma que la crítica a la manifestació ‘és de la dreta o l’ultra dreta és falsa’. I reitera que la protesta serà transversal i tindrà ‘el mateix esperit de la manifestació constitucionalista que vàrem viure el 8 d’octubre de 2017 a Barcelona’.

Neonazis i feixistes assistiran a la manifestació de Rivera i Casado contra el diàleg 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb