Des d’avui torna a haver-hi connexió aèria entre València i Barcelona. Air Nostrum i Vueling inauguren les operacions oficials dels dos vols diaris que mantindran entre les dues ciutats, tot i que ja van avançar el calendari de posada en marxa durant les falles.

El vol entre les dues ciutats durarà aproximadament una hora. Al matí, eixirà un avió des del Prat en direcció a Manises a les 7.50, amb arribada a les 8.45 i des de Manises al Prat amb eixida a les 9.15 i arribada a les 10.05.

Per la vesprada, el vol de Barcelona eixirà a les 16.55 i arribarà a València a les 17.55, mentre que de València l’avió s’envolarà a les 18.30 i arribarà a les 19.25 a Barcelona.

La comercialització conjunta permet als passatgers de combinar els vols d’anada i tornada de les dues companyies, i també en el mateix dia des de qualsevol de les ciutats. Els bitllets de vol estan a la venda des de 44€ per trajecte, tot inclòs.

Per una altra banda, l’aeroport del Prat estrenarà també la setmana vinent connexions a Düsseldorf, Munic, Chisanau, Ponta Delgada i Boston, i el de Manises, a Glasgow i Santander.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]