[VÍDEOS] Una trentena d’artistes fan un concert virtual per a celebrar el Vint-i-cinc d’Abril

  • És l'acció principal de la campanya #CuidemLaCultura, impulsada per ACPV, per a fer visibles els 'nostres creadors i les múltiples i diverses expressions de la nostra cultura'

VilaWeb
Redacció
25.04.2020 - 18:00
Actualització: 25.04.2020 - 19:42

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) celebra avui una diada del Vint-i-cinc d’Abril marcada pel confinament arran de la pandèmia de la Covid-19. L’entitat ha organitzat un concert amb una trentena d’artistes que interpretaran disset cançons i que s’emetrà a partir de les 18.00 a la la pàgina de Facebook d’ACPV.

A continuació podeu recuperar totes les actuacions.

Els músics que hi han participen són: Pau Alabajos, Dolors Boatella, Maria del Mar Bonet, Sergi Carós, Carraixet, Cris Juanico, Roser Cruells, el Diluvi, Laura Esparza, Carlos Esteban, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Miquel Gil, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Jaume Guerra, Gemma Humet, Berta Iñíguez, la Tia Figa, Marta Margaix, Sandra Monfort, Rebeca Mut, Ovidi 4, David Pastor, Borja Penalba, Marta Rius, Toti Soler, Andreu Valor, Feliu Ventura, Mireia Vives i Ana Zomeño. Tot i que hi haurà cançons pròpies, la majoria són versions d’altres artistes, entre els quals, Al Tall, Aspencat, Carraixet, la Gossa Sorda, Obrint Pas, Carles Dénia, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Ovidi Montllor i Feliu Ventura.

El recital era de franc, però tindrà sistema de taquilla inversa i tota la recaptació serà per als músics participants. El número de compte és: ES44 2100 0700 1202 0005 9677. Els participants també podien compartir fotografies, vídeos o contingut audiovisual que els recordi les edicions anteriors amb les etiquetes #25dAbril i #CuidemLaCultura.

Aquest concert és l’acció principal de la campanya #CuidemLaCultura impulsada per ACPV, que vol fer visibles els ‘nostres creadors i les múltiples i diverses expressions de la nostra cultura’. En el comunicat diu: ‘Durant massa anys hi ha qui l’ha considerat un producte de luxe. Però quan ens hem vist encarats a l’esclat d’una pandèmia s’ha evidenciat la nostra vulnerabilitat i ens adonem que és la cultura la que ens fa possible suportar el dolor i la incertesa, relacionar-nos malgrat el confinament i entendre aquest moment inesperat, i és la ciència la que ens salvarà.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any