Una esllavissada ha fet descarrilar avui un tren de la línia R4 de rodalia. Hi ha hagut un mort i quaranta-quatre ferits. A la zona de l’accident, entre les estacions de Vacarisses i Vacarisses-Torreblanca, la via és flanquejada per dos talussos. La pluja ha fet que la terra s’esllavissés. Un vídeo publicat per TV3 demostra que era una zona de risc d’ençà del cap de setmana. A les imatges es veu com els talussos es converteixen en salts d’aigua per culpa de la pluja. El tren que hi circula ha de reduir la velocitat per evitar problemes. Segons La Vanguardia, en el mateix tram ja hi va haver dos descarrilaments el 2009 i el 2011.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb