El Saló del Consell de Cent de l’Ajuntament de Barcelona es va vestir amb les millor gales per celebrar, dijous 16, el lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2016. En la categoria Cultura Popular i Tradicional, el guardó va recaure en el Taller Escola Sant Camil, com a reconeixement al Pessebre Vivent de la Torre del Suro. L’organització del Som Cultura Popular – Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona, que el 2016 va celebrar la primera edició,  va merèixer una menció especial per part del jurat.

Els Premis Ciutat de Barcelona reconeixen les personalitats i entitats barcelonines que destaquen en una vintena d’àmbits o disciplines: cultura popular, arts visuals, arquitectura, disseny, ciències experimentals i tecnologia, mitjans de comunicació, projecció internacional, etcètera. En la benvinguda als 400 convidats que assistiren al lliurament, la senyora Ada Colau emfatitzà la importància de la capital catalana com a dinamitzadora cultural. La batllessa de Barcelona definí la ciutat comtal com “una ciutat oberta, creativa, innovadora, bressol d’artistes, amb sentit crític, i amb científics de primer nivell”.

Llegeix l’article sencer fent clic aquí

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]