És una expressió apte per a missatges dels que s’imprimeixen a les tasses, però no per aquest motiu és menys cert que en sortir de la zona de confort s’obtenen noves perspectives, o dit d’una altra manera, passen coses. Divendres 19 de gener al Centre Artesà Tradicionàrius, a les 22h, passaran coses al voltant de la gralla, amb el doble concert que comptarà amb el grup So Nat i l’Inxa Impro Quintet.

Els dos grups tocaran a l’escenari del Tradicionàrius, però cadascú menjarà del seu plat, és a dir, primer actuaran So Nat i després Inxa Impro Quintet. El doble concert oferirà una visió rica de la gralla més enllà de l’acompanyament musical per a ball de bastons o els castells. Es mostraran les potencialitats de la gralla com a instrument apte per a interpretar, com si es tractés d’un concert de cambra, composicions clàssiques de Paco de Lucía o Béla Bartók (cas dels So Nat), o com a instrument que podria formar part d’un conjunt a mig camí del jazz i del rock progressiu (cas de Inxa Impro Quintet).

Podeu llegir l’article sencer a Tornaveu, fent clic aquí.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]