Si més no, és aquesta la nostra particular manera d’afegir-nos a tantes i tantes iniciatives que s’han anat desenvolupant durant tots aquests dies de festa a les presons de Lledoners, Puig de les Basses i Mas d’Enric. Dansaires, cantaires, músics i artistes en general han volgut deixar constància de la disconformitat amb la situació i del desig d’un 2019 diferent, just i lliure.

I per això hem preparat un altre FES TA FESTA concertístic i molt musical. Tot i que a la primera part, a banda d’escoltar als ESQUIROLS i amb l’històric tema d’en Joan Crosas que ens dona nom, al “Fes ta festa”, tindrem temps d’escoltar el darrer article que ens han preparat els amics del Col·lectiu EL BOU I LA MULA en la seva secció EL PESSEBRE ÉS UN MÓN, en el qual l’Enric Benavent ens parla dels “Pessebres a Portugal“; i tindrem una altra de les DITES I REFRANYS d’en Víctor Pàmies: aquella que versa “La ma fereix el cos, la llengua arriba a l’os“.

Però immediatament després de tot això, podreu escoltar i potser també veure un selecte concert amb el següent programa….

Llegir més i escoltar el programa…..

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb