Avui s’acaba el termini per sol·licitar el vot per correu per als catalans a l’exterior que estiguin registrats en el CERA (Cens Electoral de Residents Absents) o bé a l’ERTA, per als ciutadans que es trobin temporalment a l’estranger, per les eleccions del 21 d edesembre. Un cop sol·licitat el vot, a través d’un formulari, els electors inscrits al CERA rebran una carta amb les butlletes electorals i les instruccions per a votar al domicili indicat. En el cas dels inscrits al CERA, podran votar per correu fins al 16 de desembre, enviant al documentació a l’oficina consular del país d eresidència o bé podran votar presencialment els dies 17, 18 i 19 de desembre a l’oficina consular en què estiguin registrats. Podeu trobar-ne més detalls ací.

Els ciutadans inscrits a l’ERTA també rebran per carta les butlletes electorals i les instruccions per a votar al domicili indicat, però tindran fins al 17 de desembre per enviar el vot a la mesa electoral que els hagi estat assignada a Catalunya. Vegeu un vídeo explicatiu sobre com votar des de l’exterior per a les eleccions del 21-D:

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]