Jordi Turull i Josep Rull han denunciat des de la presó l’acte de ‘prevaricació’ que es duria a terme si finalment no es publiquen els seus nomenaments com a conseller de la Presidència, i de Territori i Sostenibilitat, respectivament.

En el seu compte de Twitter, Rull afirma que la situació és una ‘vergonya’, i es pregunta: ‘Des de quan la presó preventiva per rebel·lió inexistent és una condemna ferma?’.

Turull, ha demanat com Rull poder exercir el seu càrrec en llibertat i afirma que ‘no publicar el nomenament perquè no són del seu gust, és un exercici de prevaricació’. ‘Mantenir-lo, un acte de dignitat perfectament legal’. El missatge l’acompanya amb l’etiqueta #elmeucosalapresóelmeucoracatalunya i adjunta el comunicat oficial amb el llistat de consellers i consellers del govern encapçalat per Quim Torra, i la data en què està previst que es faci la presa de possessió.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.