Un grup de manifestants ha tancat una estació gasística a la localitat d’Argub, situada a la província de Tataouine (sud del país), en el marc de les protestes contra la desocupació i a favor del desenvolupament de la regió.

El portaveu dels manifestants, Fajer Ajmi, ha afirmat que l’estació afectada per les protestes ha estat escenari d’una seguda des de fa més d’una setmana, enmig de la inacció de les autoritats, segons ha informat l’agència estatal de notícies, TAP.

Els manifestants, que també protesten al costat del camp petrolier del Kamur, situat als voltants, reclamen la nacionalització dels ingressos miners per potenciar el desenvolupament de la regió.

Les protestes han tingut lloc l’endemà que l’exèrcit dispersés amb trets a l’aire una manifestació prop d’aquest camp petrolier.

Aquest incident és un més dels molts registrats en les últimes setmanes, i que han protagonitzat joves aturats del país nord-africà, que han amenaçat amb tallar carreteres i paralitzar la producció de gas al país.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]