23.01.2020 - 17:00
Vic acull per tercer any el Trufforum, una fira dedicada a la tòfona. Hi haurà activitats i tallers dirigits tant a professionals com a afeccionats de la gastronomia.
Per als professionals del sector, la fira organitza una conferència amb ponents nacionals i internacionals per parlar de ‘la tòfona davant el canvi climàtic i la globalització’ i Ferran Adrià dirigirà una sessió de creativitat i innovació.
Dins la fira es podrà trobar una exposició organitzada pel Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya amb diverses espècies de tòfones, principals zones de producció i neteja i conservació del producte.
Per als amants i afeccionats de la gastronomia, s’oferiran tallers de cuina en directe, i amb els tallers pràctics, els assistents podran descobrir com incorporar la tòfona als seus plats. Durant els tres dies s’oferiran degustacions a preus populars elaborades pel col·lectiu Osona Cuina. Per als més petits també s’organitzarà un taller infantil de cuina.
Diumenge a dos quarts d’una del migdia, la Plaça Major de Vic acollirà el Campionat de Catalunya de gossos tofonaires.