VilaWeb
Redacció
29.10.2017 - 18:36
Actualització: 29.10.2017 - 20:12

El Girona s’ha apuntat avui una victòria històrica a casa contra el Reial Madrid de Zinedine Zidane el dia de Sant Narcís, patró de la ciutat. Els jugadors de Pablo Machín han guanyat el Madrid, per 2 a 1, en la primera visita del conjunt blanc a Montilivi (2-1).

Primer ha començat marcant l’equip blanc amb una diana d’Isco a la primera part. Després d’una primera part molt igualada, el Madrid ha arribat al descans guanyant per la mínima. Però Stuani ha sorprès els homes de Zidane amb un golàs que portava l’empat a Montilivi al minut 54 i quatre minuts després ha estat el torn de Portu que ha fet pujar el marcador a 2-1 en una remuntada històrica.

El minut 67 Stuani ha estat a punt de tornar a marcar, però la pilota ha fregat el pal de la porteria de Kiko Casilla. L’afició gironina ha esclatat davant del joc del seu equip. vegeu-ne un vídeo publicat el compte de Twitter del Girona:

El president de la República, Carles Puigdemont, ha estat dels primers de felicitar l’equip gironí per una victòria històrica, que ha considerat que és ‘tot un exemple i referent per a moltes situacions.’