El Departament de Justícia ha anunciat aquest dimecres que ja s’han lliurat a les famílies tretze dels quinze cossos de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils identificades pels forenses. Pel que fa a les víctimes catalanes, de moment ja s’han celebrat funerals pel nen i l’oncle de Rubí, la dona de Sant Hipòlit de Voltregà i el veí de Vilafranca del Penedès que Younes Abouyaaqoub, el conductor de la furgoneta que va atropellar desenes de persones, va apunyalar a la Zona Universitària.

Pel que fa al balanç dels ferits, en aquests moments encara queden quaranta-cinc persones ingressades als hospitals (quaranta per l’atemptat de Barcelona i cinc pel de Cambrils). Dels hospitalitzats, set es troben en estat crític, dotze es troben en estat greu i vint-i-sis, menys greu. Dels quaranta-cinc ferits, dos han estat traslladats a Saragossa.

D’altra banda, l’Ajuntament de Barcelona ha anunciat avui que instal·larà un memorial a la Rambla que podria tenir forma de monument per recordar les víctimes de l’atemptat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]