Vora dues-centes persones han fet una acció reivindicativa a la llera del riu Onyar pel seu pas per Girona. Han penjat dues mil cadenes per representar la ‘violència’, la ‘brutalitat’, la ‘repressió’, la ‘intimidació’ i el ‘feixisme’, paraules escrites en pancartes sobre una de les lleres del riu. A l’altra banda hi han instal·lat plafons amb siluetes que representaven ciutadans i amb retrats dels represaliats. Vegeu ací un vídeo de la instal·lació:

El gest anirà acompanyat de més activitats a la tarda. A les 17.00 hi haurà una animació infantil i un berenar popular; a les 18.30, música catalana i tradicional; i a les 20.00 començaran els concerts de Caritat Humana, Smith Sosa, DJ Tonelo i DJ Marquet.

Demà a les 16.00 vendran les cadenes per recaptar diners per a la caixa de solidaritat. Al matí hauran fet un concurs de coques, animació infantil, country i vermut solidari.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb