El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat el president Carles Puigdemont a Alemanya. Ho ha mostrat amb una fotografia en què es veu com li ha portat una ampolla de ratafia, beguda que també va regalar dilluns al president espanyol Pedro Sánchez. Torra ha acompanyat la instantània tot assegurant que ‘aquesta setmana havia d’acabar bé’.

La trobada ha estat hores abans de la presentació de la Crida Nacional per la República, un moviment polític encapçalat per Puigdemont, Torra i Jordi Sànchez, ex-president de l’ANC i president del grup parlamentari de Junts per Catalunya.  Avui a les 19.00, a l’Ateneu Barcelonès, es llegirà el manifest d’adhesions al moviment i es podran conèixer alguns detalls més de quin en serà l’esperit ideològic i les aspiracions.

En la presentació intervindran la diputada Gemma Geis, el delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell, el president Quim Torra i el president Carles Puigdemont. I és que, com ja va explicar VilaWeb, aquest moviment que vol ser l’hereu de Junts per Catalunya serà encapçalat per Puigdemont, Torra i Jordi Sànchez.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb