El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) ha hagut d’anul·lar la funció matinal de ‘La gallina dels ous d’or‘ a la Sala Tallers i tampoc es podran fer les obres d’aquest vespre a la Sala Gran de ‘La bona persona de Sezuan‘ i ‘Afanys d’amor perduts‘ a la Sala Petita com a conseqüència de la vaga general. La Biblioteca de Catalunya tampoc ha fet la representació de ‘La reina de la bellesa‘ mentre que el Teatre Lliure també ha hagut de suspendre la funció ‘Davant la jubilació‘ perquè alguns tècnics i membres de l’equip artístic han secundat la vaga.

D’altra banda, els teatres del Grup Focus han funcionat amb normalitat amb els horaris habituals. La Sala Fènix i la Beckett ja van anunciar fa dies que secundaven la protesta i anul·laven les representacions previstes.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb