Kilian Jornet continua trencant fronteres. És l’atleta català més internacional, i s’ha pogut comprovar d’ençà que va fer la gesta d’assolir el cim de l’Everest dues vegades en menys d’una setmana, amb entrevistes a mitjans de tot el món (vegeu per exemple aquesta a Le Monde). L’últim exemple és l’entrevist que li ha fet el diari The Guardian en vídeo, titulada: ‘Dins la ment del millor corredor de muntanya del món’.


Algunes de les reflexions que hi fa: ‘Un cop ets allà dalt, la gran majoria de les coses desapareix, i et quedes només amb les coses que et fan sobreviure. No penses en el passat, ni en el futur. Simplement, ets en aquell moment

De vegades pots córrer 160 quilòmetres i pot ser fàcil, però és així perquè has entrenat molt fort. Vaig poder pujar l’Everest tan ràpidament perquè he estat entrenant a les muntanyes des que tenia un any. És important de tenir les capacitats que tenim i de ser humil sobre això, i no pensar que som superherois’.

Entrevista a Kilian Jornet a VilaWeb: ‘Allà dalt no tens ningú que et digui que al·lucines’

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb