TAstart 2019

El maridatge entre art i vi és el protagonista de la quarta nit de l’art, la TastArt, que es farà dissabte a Porreres. De les set del vespre fins a la mitjanit, la vila bategarà al ritme de desenes d’artistes i amb l’acompanyament dels vins mallorquins de set cellers locals. S’hi podran veure un reguitzell de disciplines artístiques, que passen per l’escultura, la pintura, l’art urbà, el còmic, el gravat, la fotografia, les instal·lacions artístiques, el videoart i la videoperformança.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Els espais on hi haurà activitat artística són el museu, l’església de l’Hospitalet, la Caixa, el col·legi Verge de Montision, la casa de la Vila, la plaça de la Vila, l’hostal s’Herència, can Feliu, l’Auditori, cas Pastoret i el parc de n’Herveta, on es podran veure obres d’artistes de disciplines ben diverses, entre les quals la fotografia, la pintura, l’escultura i el videoart. Hi participen els cellers Blanca Terra, Amadib, son Artigues, can Feliu, Celler 3.10, Mesquida Mora i es Gallicant.

La nit de l’art de Porreres vol diferenciar-se de la resta de nits de l’art de Mallorca amb el tret distintiu de vinícola. Connectar l’art en les seves múltiples manifestacions i el món que envolta el vi és la marca de la casa que l’Ajuntament de Porreres ha volgut fer valdre per fer del TastArt una nit encara més especial.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.