Sabor de la terra Món Sant Benet

El 2 i 3 de novembre se celebra al Món Sant Benet la festa i el mercat de tardor ‘Els sabors de la terra’. Un cap de setmana ple d’activitats al volant de l’alimentació, el paisatge i les tradicions pròpies de l’època de tardor. Enguany la festa se centra amb la temàtica de les plantes silvestres, així com els recursos naturals com la terra, el fang, la pedra o la fusta.

En la plaça de Món Sant Benet hi haurà una cinquantena de parades que oferiran productes de temporada, de proximitat i artesans. Però a més, aquells que s’acostin a la festa de la tardor podran gaudir de diverses activitats complementàries. Per exemple, la fira inclou diversos tallers d’oficis tradicionals. Aquells que s’hi apropin podran descobrir com treballen els forners, cistellers o lutiers.

També podran gaudir d’una visita guiada pel monestir medieval o un recorregut etnobotànic pels entorn del Món Sant Benet. O degustar diversos gustos típics de tardor, en espais de tastos i tallers demostratius de cuina.

A més, per amenitzar la festa, s’han organitzat diverses actuacions musicals aquest cap de setmana.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.