Rotllets de pernil dolç 

  • La cuina de la Neus ens proposa un plat lleuger de reaprofitament per a després de festes

VilaWeb
Neus Cuscó
14.01.2017 - 02:00
Actualització: 15.01.2017 - 19:41

Ingredients:
(per a quatre persones)

4 talls de pernil dolç gruixuts
1 terrina de formatge de fines herbes
2 ous durs
1 cullerada de tàperes
maonesa
8 espàrrecs petits
enciam, pastanaga ratllada, xerris i olives negres (per acompanyar)

Elaboració:
Partim els talls de pernil per la meitat. Posem la terrina de fines herbes en un bol juntament amb els ous durs aixafats, les tàperes picades i ho barregem amb un parell de cullerades de maonesa.

Estirem cada mig tall de pernil dolç i l’omplim amb el farcit, com si fos un caneló. Posem l’espàrrec a la punta. Emboliquem i col·loquem en una plata. A sobre hi posem una mica de maonesa i les olives negres. Al costat hi anirà la pastanaga ratllada.

Acompanyarem el rotllet amb una amanida d’enciam variat, amb tomàquets xerri. Per amanir-la, farem una vinagreta amb una cullerada de mel, dues cullerades de vinagre de Mòdena i tres d’oli d’oliva. Sal i pebre. La remenem bé i la tirem per sobre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any