Ingredients:
(per a quatre persones)
600 g de meló
2 iogurts grecs
50 g de pernil serrà a talls
sal, una mica de sucre i pebre negre
unes gotes de reducció de Pedro Ximenez
un raig d’oli d’oliva
menta fresca

Elaboració:
En un bol tallem el meló a daus, hi afegim els iogurts, una mica de sal, una mica de sucre i pebre negre. Ho passem tot per la batedora. Ho reservem a la nevera fins al moment de servir.

Col·loquem el pernil entre dos papers absorbents de cuina. Hi posem un pes a sobre (un plat) i ho col·loquem al microones, d’un minut a un minut i mig a potència màxima. Deixem refredar el pernil, que haurà quedat cruixent, i el fem a trossets.

Servim la sopa en bols individuals. Abans de servir-ho, posem unes gotes de reducció de Pedro Ximenez, unes gotes d’oli d’oliva, el cruixent de pernil i una fulleta de menta per a adornar.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.