El periodisme que l'actualitat necessita

Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.

Ingredients:
(per a quatre persones)
1 pollastre
1 dotzena de cebetes petites
4 tomàquets petits
2 pastanagues
1 cabeça d’alls
oli, vinagre
1 copa de vi blanc
sal i pebre negre
1 canó de canyella

Elaboració:
Posem oli en una cassola, amb la cabeça d’alls, la canyella i el pollastre salpebrat, tallat a octaus. El rostim. Quan comenci a enrossir-se, hi afegim les cebes, les pastanagues i els tomàquets. Cinc minuts després, hi posem una copa de vi blanc i mitja copa de vinagre. Anem voltejant el pollastre fins que no sigui cuit. Escorrem l’oli dels talls i els reservem en una carmanyola a la nevera, juntament amb les cebes, les pastanagues i els tomàquets.

És un plat que es menja fred, acompanyat d’escalivada. Ideal per quan torneu de la platja o d’una excursió. I també és pràctic per a emportar-vos-el.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.