Recepta: Pollastre rostit i escorregut
Un plat que es menja fred, que va molt bé quan tornes de la platja o d’una excursió

Per: Neus Cuscó


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.

Fes-te subscriptor de VilaWeb
Ingredients:
(per a quatre persones)
1 pollastre
1 dotzena de cebetes petites
4 tomàquets petits
2 pastanagues
1 cabeça d’alls
oli, vinagre
1 copa de vi blanc
sal i pebre negre
1 canó de canyella
Elaboració:
Posem oli en una cassola, amb la cabeça d’alls, la canyella i el pollastre salpebrat, tallat a octaus. El rostim. Quan comenci a enrossir-se, hi afegim les cebes, les pastanagues i els tomàquets. Cinc minuts després, hi posem una copa de vi blanc i mitja copa de vinagre. Anem voltejant el pollastre fins que no sigui cuit. Escorrem l’oli dels talls i els reservem en una carmanyola a la nevera, juntament amb les cebes, les pastanagues i els tomàquets.
És un plat que es menja fred, acompanyat d’escalivada. Ideal per quan torneu de la platja o d’una excursió. I també és pràctic per a emportar-vos-el.
Comentaris
Els subscriptors de VilaWeb poden comentar aquesta notícia, o bé llegir els comentaris que hi han fet els altres subscriptors i debatre-la amb ells , clicant ací.
Si encara no sou subscriptors, us en podeu fer clicant ací.
S'ha afegit la noticia a Favorits