Ingredients:
(per a 4 persones)
1 pollastre de 2 quilos
1 pot de ceps en conserva o ceps deshidratats
4 cebes mitjanes
4 tomàquets mitjans
1 cabeça d’alls
1 gra d’all
1 copa de vi ranci
oli, sal i pebre

Elaboració:
Si els ceps són deshidratats, els deixem en remull amb aigua tèbia, mentre preparem el pollastre.

En una cassola, posem l’oli i la cabeça d’alls sencera.

Tallem el pollastre a octaus i el salpebrem. El posem a la cassola i l’anem rostint a foc viu, fins que sigui daurat. Després, abaixem el foc i li afegim les cebes senceres, els tomàquets sencers i la copa de vi ranci. Deixem que vagi fent xup-xup al voltant d’una hora.

Escorrem els ceps i els posem en una parella amb un gra d’all, sal i pebre.

Quan el pollastre sigui gairebé cuit, hi afegim els ceps, que ja haurem passat per la paella.

Deixem cinc minuts més que es faci el rostit i ja tindrem el plat a punt de servir. També es pot fer d’un dia per a l’altre.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.