Recepta: pollastre rostit amb ceps
Un plat que es pot fer d’un dia per a l’altre

Per: Neus Cuscó


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.


Aquesta funcionalitat és per als membres de la comunitat de VilaWeb. Si encara no en sou subscriptors, cliqueu en aquesta pàgina per veure'n els avantatges.

Fes-te subscriptor de VilaWeb
Ingredients:
(per a 4 persones)
1 pollastre de 2 quilos
1 pot de ceps en conserva o ceps deshidratats
4 cebes mitjanes
4 tomàquets mitjans
1 cabeça d’alls
1 gra d’all
1 copa de vi ranci
oli, sal i pebre
Elaboració:
Si els ceps són deshidratats, els deixem en remull amb aigua tèbia, mentre preparem el pollastre.
En una cassola, posem l’oli i la cabeça d’alls sencera.
Tallem el pollastre a octaus i el salpebrem. El posem a la cassola i l’anem rostint a foc viu, fins que sigui daurat. Després, abaixem el foc i li afegim les cebes senceres, els tomàquets sencers i la copa de vi ranci. Deixem que vagi fent xup-xup al voltant d’una hora.
Escorrem els ceps i els posem en una parella amb un gra d’all, sal i pebre.
Quan el pollastre sigui gairebé cuit, hi afegim els ceps, que ja haurem passat per la paella.
Deixem cinc minuts més que es faci el rostit i ja tindrem el plat a punt de servir. També es pot fer d’un dia per a l’altre.
Comentaris
Els subscriptors de VilaWeb poden comentar aquesta notícia, o bé llegir els comentaris que hi han fet els altres subscriptors i debatre-la amb ells , clicant ací.
Si encara no sou subscriptors, us en podeu fer clicant ací.
S'ha afegit la noticia a Favorits