Ingredients:
(per a quatre persones)
1/2 quilo de préssecs de vinya
1 iogurt grec
100 g de sucre
150 g de nata
1 llimona sencera (n’aprofitarem la ratlladura i el suc)
encenalls de xocolata (opcional)

Elaboració:
Tallem els préssecs petits, hi barregem el suc de la llimona i ho passem pel túrmix. Després, hi afegim les ratlladures de la llimona ben fines, el sucre, el iogurt i ho passem tot pel túrmix. Al final hi incorporem la nata muntada i ho barregem. La mousse es posa a la nevera. Un cop freda, s’omplen les copes i es decoren amb una mica de nata muntada i els encenalls de xocolata. Si es disposa de sifó, la nata no ha d’anar muntada.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any
120€/any
Si encara vols ajudar-nos més, pots fer-te'n com a Protector.

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.