Ingredients:
1 coliflor lila
2 pastanagues
500 g carabassa a trossos
250 g cols de Brussel·les
2 cebes
4 alls
una mica de pernil salat a trossets o cansalada viada
2 ous durs
1 gotet de vi blanc
1 cullerada de farina
sal, oli, pebre negre
mig litre de brou de verdures

Elaboració:
Bullim la coliflor a ramets, juntament amb les pastanagues fetes a rodanxes, amb aigua i sal.

En un altre cassó, bullim les cols de Brussel·les i la carabassa a trossos.

Mentrestant, en una cassola posem oli i sofregim els alls a trossets, la ceba picada i els trossets de pernil o cansalada. Hi afegim un gotet de vi blanc. Quan el vi s’ha evaporat, hi incorporem una cullerada de farina i la rossegem. Hi afegim el brou. Ha de coure dos o tres minuts i aleshores hi incorporem les verdures. Tot plegat ha de bullir cinc minuts més.

Haurem bullit els ous i els afegirem per damunt la verdura, tallats a quarts, per guarnir el plat.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.