Recepta: Minestra de verdures de tardor

Després d'haver-nos menjats els panellets, una proposta sana i gustosa

VilaWeb
Neus Cuscó
02.11.2019 - 20:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:
1 coliflor lila
2 pastanagues
500 g carabassa a trossos
250 g cols de Brussel·les
2 cebes
4 alls
una mica de pernil salat a trossets o cansalada viada
2 ous durs
1 gotet de vi blanc
1 cullerada de farina
sal, oli, pebre negre
mig litre de brou de verdures

Elaboració:
Bullim la coliflor a ramets, juntament amb les pastanagues fetes a rodanxes, amb aigua i sal.

En un altre cassó, bullim les cols de Brussel·les i la carabassa a trossos.

Mentrestant, en una cassola posem oli i sofregim els alls a trossets, la ceba picada i els trossets de pernil o cansalada. Hi afegim un gotet de vi blanc. Quan el vi s’ha evaporat, hi incorporem una cullerada de farina i la rossegem. Hi afegim el brou. Ha de coure dos o tres minuts i aleshores hi incorporem les verdures. Tot plegat ha de bullir cinc minuts més.

Haurem bullit els ous i els afegirem per damunt la verdura, tallats a quarts, per guarnir el plat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes