Ingredients:
1 coliflor lila
2 pastanagues
500 g carabassa a trossos
250 g cols de Brussel·les
2 cebes
4 alls
una mica de pernil salat a trossets o cansalada viada
2 ous durs
1 gotet de vi blanc
1 cullerada de farina
sal, oli, pebre negre
mig litre de brou de verdures

Elaboració:
Bullim la coliflor a ramets, juntament amb les pastanagues fetes a rodanxes, amb aigua i sal.

En un altre cassó, bullim les cols de Brussel·les i la carabassa a trossos.

Mentrestant, en una cassola posem oli i sofregim els alls a trossets, la ceba picada i els trossets de pernil o cansalada. Hi afegim un gotet de vi blanc. Quan el vi s’ha evaporat, hi incorporem una cullerada de farina i la rossegem. Hi afegim el brou. Ha de coure dos o tres minuts i aleshores hi incorporem les verdures. Tot plegat ha de bullir cinc minuts més.

Haurem bullit els ous i els afegirem per damunt la verdura, tallats a quarts, per guarnir el plat.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb