Ingredients:
(per a 4 persones)
600 g de corbina a filets
4 llimes
una mica de coriandre
1 bitxo petit
1 ceba morada
sal, pebre, oli d’oliva
un tros de iuca i
una mica d’enciam per a decorar

Elaboració:

Tallem la corbina a daus, neta d’espines i espellada, i la posem en un bol. La salem. Hi afegim el suc de les llimes (les espremem amb les mans), un bitxo petit esmicolat (sobretot sense llavors) i la ceba tallada ben prima a rodanxes. Ho deixem maridar mitja hora o tres quarts, a la nevera, bo i tapat. El peix ha de canviar de color.

Servim el cebiche en bols individuals: en posem una mica del macerat, hi afegim coriandre tallat petit, un raig d’oli, ho corregim de sal i decorem el plat amb unes llesques de iuca fregida i unes fulles d’enciam.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.