Ingredients:
(per a 4 persones)
—4 braons
—4 patates mitjanes
—8 cebetes petites
—8 tomàquets
—1 manat amb una fulla de llorer, farigola i romaní
—oli, sal, pebre
—1 got de vi negre
—1 copa de conyac
—1 got d’aigua o de brou

Elaboració:

Posem un raig d’oli en una safata d’anar al forn. Hi col·loquem els braons salpebrats.

Posem la safata al forn, a 200°, i els tomben els primers deu minuts de cocció perquè s’enrosseixin d’una banda i de l’altra.

Després hi afegim les cebes, els tomàquets i el manat d’herbes. I tot seguit hi posem el conyac pel damunt. Cinc minuts després hi afegim el got de vi i tot seguit el got d’aigua o de brou. Deixem que es cogui.

Mentrestant, tallem les patates a daus una mica grans i les fregirem a banda.

Fem coure els braons una hora ben bona, aproximadament, i deu minuts abans hi afegim les patates fregides.

Quan la carn sigui tendra, ja podem tancar el forn i servir.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]