Ingredients:
(per a quatre persones)
8 llesques de pa de pagès
2 pebrots vermells
8 cebes tendres llargues
1 botifarra de perol
4 tomàquets de sucar
sal i oli

Elaboració:
Posem els pebrots i la ceba tendra a escalivar, amb un raig d’oli i una mica de sal. Un cop escalivats, els traiem la pell, el tronc, les llavors i els reservem.

Posem a torrar les llesques de pa. Les suquem amb tomàquet i les amanim amb oli i sal.

Muntem el plat: posem l’escalivada de pebrot i ceba damunt les torrades i a dalt de tot col·loquem la botifarra de perol a talls petits. Rectificarem de sal i oli i ja ho podrem servir.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.