Recepta: amanida de mongetes

Un plat senzill i nutritiu per a després de les festes

VilaWeb
Neus Cuscó
11.01.2020 - 20:50
Actualització: 11.01.2020 - 12:05

VilaWeb necessita el vostre suport

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros al mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n’hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots?

Fes-te’n subscriptor aquí.

Ingredients:
(per a quatre persones)
400 g de mongetes del ganxet cuites
200 g de bonítol
una mica de pebrot vermell i verd
1 ceba tendra
6 tomàquets vermells
4 filets d’anxova
un grapat d’olives verdes
un grapat d’olives negres
sal, pebre, vinagre i oli

Elaboració:
Posem les mongetes cuites en una plata. Hi afegim per sobre tres tomàquets sense pell i tallat a trossets. La ceba també la fem a trossets, com també el pebrot vermell i el bonítol esmicolat. Tanquem el plat tirant-hi per damunt tres tomàquets ratllats. Salpebrem les mongetes i la verdura i les amanim amb una mica de vinagre i un raig d’oli. Guarnim el plat amb les anxoves i les olives de dos colors. Pel voltant, hi afegim uns trossets de pebrot verd.

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb els diari nou que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ al mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €