Recepta: Amanida de favetes amb pernil d’ànec

  • Un plat de temporada fàcil de fer i ben gustós

VilaWeb
07.04.2018 - 22:00

Ingredients:
—1 kg de favetes amb tavella
—200 g de pernil d’ànec
—1 ceba tendra
—12 cirerols (tomàquets cherry)
—fulles de menta
—Enciam, creixen i ruca
—oli, sal i vinagre
—pebre negre
—vinagre de Mòdena

Elaboració:
Desgranem les faves, les bullim amb aigua, sal i unes fulles de menta. Un cop cuites, les remullem amb una mica d’aigua freda. Les deixem refredar.

En una plata o en plats individuals, fem un llit amb l’enciam, el creixen i la ruca. A sobre hi posem les favetes. Després col·loquem la ceba a rodanxes i els cirerols repartits.

Fem una vinagreta amb oli, sal, vinagre i pebre negre. Emulsionem tots els ingredients i tirem la vinagreta per sobre l’amanida.

Al voltant del plat col·loquem els talls de pernil d’ànec.

Acabem el plat amb unes sanefes fetes amb crema de vinagre de Mòdena.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor