Recepta: Amanida de favetes amb pernil d’ànec

  • Un plat de temporada fàcil de fer i ben gustós

VilaWeb
Neus Cuscó
07.04.2018 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:
—1 kg de favetes amb tavella
—200 g de pernil d’ànec
—1 ceba tendra
—12 cirerols (tomàquets cherry)
—fulles de menta
—Enciam, creixen i ruca
—oli, sal i vinagre
—pebre negre
—vinagre de Mòdena

Elaboració:
Desgranem les faves, les bullim amb aigua, sal i unes fulles de menta. Un cop cuites, les remullem amb una mica d’aigua freda. Les deixem refredar.

En una plata o en plats individuals, fem un llit amb l’enciam, el creixen i la ruca. A sobre hi posem les favetes. Després col·loquem la ceba a rodanxes i els cirerols repartits.

Fem una vinagreta amb oli, sal, vinagre i pebre negre. Emulsionem tots els ingredients i tirem la vinagreta per sobre l’amanida.

Al voltant del plat col·loquem els talls de pernil d’ànec.

Acabem el plat amb unes sanefes fetes amb crema de vinagre de Mòdena.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes