La Rambla s’omple de flors per la Festa del Roser 2020

VilaWeb
Redacció
05.10.2020 - 11:36
Actualització: 05.10.2020 - 11:41

Organitzada pels Amics de la Rambla, la 58 edició de La Festa del Roser se celebrarà del 3 al 7 d’octubre . Aquest any girarà entorn de tres de les activitats més populars i tradicionals de la Festa i que es poden realitzar sense risc per als participants: “La Rambla en flor”, “Una flor, un desig” i les visites i rutes a espais i racons singulars de La Rambla.

La Rambla en flor

La festa convida cada any a barcelonins i visitants a gaudir de les decoracions florals de diferents espais i edificis de La Rambla. Aquest any es decoraran el Palau Marc, el Garatge Atarazanas, l’Arts Santa Mònica, el Museu de Cera de Barcelona, la Fira de Nova Artesania, el Centro Galego de Barcelona, el Passatge Bacardí, el Palau de la Virreina, el Palau Moja i el Centre Comercial El Triangle.

A banda, l’Institut Municipal de Parcs i Jardins faran una espectacular intervenció a La Rambla Santa Mònica i el Gremi de Floristes de Barcelona a la Rambla Canaletes.

Al mig de La Rambla, el Grup de Catifaires del Raval reproduiran el mosaic de Joan Miró amb flors. Finalment, dos jardins de la zona, el de l’Ateneu Barcelonès i el de la Casa Ignacio de Puig es podran visitar. Més informació clicant aquí.

Llegiu tota la notícia ací.

Festes del Roser a la Rambla de Barcelona
Festes del Roser a la Rambla de Barcelona

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any