La sala penal de l’Audiència espanyola ha acordat la citació de Mariano Rajoy i José María Aznar en el judici sobre la caixa B del partit, que encara no té una data fixada. Rajoy ja va declarar com a testimoni en la primera peça de la trama Gürtel, que va acabar determinant que el PP s’havia finançat de manera irregular. La sentència li va acabar costant la Moncloa a l’ex-president espanyol.

A més, l’Audiència espanyola també ha citat tots els ex-secretaris generals del PP —María Dolores de CospedalFrancisco Álvarez-Cascos, Javier Arenas i Ángel Acebes— i diversos ex-ministre com Ángel Acebes Rodrigo Rato.

D’aquesta manera, la sala presidida per José Antonio Mora Alarcón ha validat totes les testificals demanades per Luis Bárcenesex-tresorer del PP. D’altra banda, la sala també ha citat Jorge Vestringe, ex-secretari general d’Aliança Popular.

 

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb