El batlle de Burjassot, Rafa García, ha formalitzat aquesta tarda la seua candidatura a la secretaria general del PSPV. Ha assegurat que vol evitar que ‘quatre estiguen prenent les decisions importants’ del partit.

Així mateix, García ha negat que la presentació de la seua candidatura debilite el president de la Generalitat, Ximo Puig: ‘Vull enfortir el partit, consolidar el treball que es fa des del Consell i no deixar que el partit quede adormit’.

Algunes desenes de militants socialistes l’han acompanyat en la formalització de la candidatura, a més de la diputada al congrés espanyol Mercedes Caballero i el batlle de Xirivella, Michel Montaner.

García és el candidat del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a qui va donar suport en el procés de primàries. En canvi, Puig va mostrar-se obertament favorable a la presidenta d’Andalusia, Susana Díaz.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]