LONDRES, 15 (EUROPA PRESS)

El príncep Guillem d’Anglaterra és el principal protagonista de l’últim número de la revista ‘Attitude’, la publicació gai més venuda al Regne Unit i amb la qual va compartir una trobada amb homosexuals, lesbianes i transsexuals per escoltar les situacions d’assetjament que havien patit.

El passat 12 de maig, la revista va fer una reunió al Palau de Kensington, a Londres, en la qual el duc de Cambridge va escoltar els testimonis de persones del col·lectiu LGTB i els va transmetre suport i rebuig a qualsevol mostra d’homofòbia.

“Ningú no hauria de patir persecució per la seva sexualitat ni per cap raó i ningú no hauria d’haver d’aguantar el tipus d’odi que aquestes joves persones han patit en les seves vides”, va assegurar el príncep Guillem al terme de la reunió a palau, una frase que la revista ha posat a la portada sobreimpressionada a la imatge somrient del duc de Cambridge.

“Els joves gais, lesbianes i transgènere que he conegut per mitjà d”Attitude’ són realment valents per denunciar-ho i donen esperança a les persones que estan passant ara pel terrible assetjament. El seu sentit de la fortalesa i l’optimisme hauria de donar-nos tot el coratge per enfrontar-nos a l’assetjament allà on el vegem”, ha assenyalat el príncep. “Haurien d’estar orgullosos de qui són, no s’han d’avergonyir de res”, ha afegit.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.