Aquest vespre el Teatre del Raval de Gandia ofereix un seguit d’actes per homenatjar la figura d’Ovidi Montllor. Dues dècades després de la seva desaparició i amb la intenció de reflexionar sobre el llegat del polifacètic personatge, el teatre del Raval acull la vetllada ‘Tot esperant l’Ovidi. 20 anys de vacances’. A partir de les 19.30 es faran una sèrie d’actes – la inauguració d’una exposició i un col·loqui- que clouran amb el concert de l’amic íntim d’Ovidi, Francesc Pi de la Serra.

La vetllada ‘Tot esperant l’Ovidi. 20 anys de vacances’ arrencarà amb la inauguració de l’exposició de gravats de l’artista plàstic de l’Olleria Jordi Albinyana. Romandrà oberta fins a finals d’any al vestíbul del teatre i es compon de deu xilografies que són extractes de deu cançons de l’artista d’Alcoi. Tot seguit començarà un col·loqui al voltant de la vessant poètica, musical i actoral de l’Ovidi: ‘Ovidi Montllor, un obrer de la paraula’. La taula de debat estarà formada per Jordi Tormos, escriptor d’Alcoi que recentment ha presentat un llibre sobre Montllor; Joan Muñoz, actor, gestor cultural i Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia i pel músic i amic personal d’Ovidi Francesc Pi de la Serra.

En acabat es farà un sopar popular a base de productes de la terra que culminarà amb una actuació de Quico Pi de la Serra, que cantarà a Gandia després de molts anys. Acompanyat d’Amadeu Casas, Pi de la Serra oferirà el concert amb un repertori que comprèn algunes de les seves cançons més emblemàtiques i una sèrie de blues. Evidentment, no faltarà alguna cançó en record de l’Ovidi.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb