El president Carles Puigdemont ha escrit el primer missatge després del pacte de Junts per Catalunya amb el PSC a la Diputació de Barcelona, que va fer presidenta la batllessa de l’Hospitalet Núria Marín. Sense fer menció explícita al pacte ni a la polèmica aixecada, Puigdemont escriu a Twitter que ‘alguns tenen el que volien i buscaven de fa temps’. ‘Els seus estrategues i aliats mediàtics són persistents en la confrontació no pas amb l’estat repressor sinó entre nosaltres. S’equivoquen’, diu.

En un següent piulet Puigdemont destaca que no es pot oblidar ni menystenir mai ‘la força de la gent’ i afegeix que el que vol la gent és unitat. ‘Ara més necessària que mai’, diu. Per acabar, diu que ‘cal una reflexió profunda i prendre decisions’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.