Carles Puigdemont encara confia entrar al grup Verds/ALE. Malgrat que el co-president del grup a l’Eurocambra, Philippe Lamberts, considera la petició d’entrada de Puigdemont i Comín un ‘problema’ per la seva proximitat als flamencs de l’N-VA, Puigdemont ha assegurat que no li ‘consta cap decisió’ del grup sobre la seva petició. Segons Puigdemont, l’opinió de Lamberts és ‘a títol individual’ i no representa el posicionament del grup.

‘Esperem entrar-hi perquè vam fer la petició fa mesos i no hem rebut cap resposta negativa al respecte. És l’espai del qual voldríem formar part’, ha assegurat Puigdemont, que ha subratllat que tenen ‘els mateixos drets’ que la resta d’eurodiputats malgrat no tenir grup. Els Verds/ALE han convocat la setmana vinent un comitè de conciliació per abordar la petició de Puigdemont i Comín.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.