David Ymbernon
Artista multidisciplinari, visual i poeta, posseït pel color taronja. S’ha inventat el personatge Latung La La i el poble virtual New Tool, sense espai físic en el mapa polític universal. El seu llenguatge escènic se situa entre la poesia visual, el teatre d’objectes i el parateatre. Entre les accions que ha realitzat hi trobem Poesia Visual Culinària. I entre els llibres de poemes que ha publicat, Carbassa emergent.

Vull anar
passar portes
murs i fronteres
i no parar.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb