Plats a deu euros a la ruta del Passeig de Gourmets de Barcelona

  • Fins al 19 de març dotze restaurants oferiran platets i menús gurmet a preus assequibles

VilaWeb
Redacció
09.03.2023 - 21:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dotze restaurants del passeig de Gràcia de Barcelona formaran part fins al 19 de març del Passeig de Gourmets, una ruta per als amants del menjar amb opcions gastronòmiques a preus molt reduïts. També s’hi faran activitats i tallers de creació. A continuació us expliquem totes les propostes d’aquest Passeig de Gourmets.

Ruta de platets

A la ruta de platets s’hi podran tastar les dotze propostes dels restaurants d’una manera ràpida i simple, per tan sols deu euros, amb beguda inclosa i sense haver de fer reserva. Podreu tastar tots els platets següents:

  • Un fricandó de carn de vedella guisada a baixa temperatura amb salsa de vermut de Reus, a l’Hotel Casa Fuster, cada dia llevat de dijous, de 17.00 a 20.00.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Unes croquetes negres de calamar amb un toc picant i allioli de julivert, al restaurant Sintonia, cada dia de 13.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Una cassoleta de mongetes amb col i botifarra negra, al restaurant The Bistrot-Santa Eulàlia, del dilluns dia 13 al dissabte dia 18, de 13.30 a 16.00.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Uns daus de tonyina vermella amb salsa cítrica demi-glace, cremós de pastanaga i maionesa picant, al restaurant H10 Casa Mimosa, cada dia de 18.00 a 20.30.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Un caneló d’ensalada russa amb tàrtar de gamba vermella de costa, al restaurant The One Barcelona, cada dia de 17.00 a 00.00.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Un pastís de xocolata i avellanes “Jean-Marie Hiblot”, al Majestic Hotel & Spa, cada dia de 12.00 a 00.00.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Tsukemono de seitó, al Claris Hotel & Spa, cada dia de 17.00 a 20.00.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Royal de fetge gras i albergínia escalivada, al Mandarin Oriental, cada dia de 17.00 a 19.00.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Ajoblanco amb llagostins i maduixes, al restaurant El Nacional, cada dia de 13.00 a 23.00.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Cap-i-pota de guisat de melós de porc i vedella amb cigrons, al restaurant Virens-Almanac Barcelona, cada dia de 12.00 a 20.00.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Un crònut de tajín de xai i caviar cítric, al restaurant Belbo Terrenal, cada dia de 12.00 a 20.00.Passeig de Gourmets Barcelona
  • Vaca vella a baixa temperatura, puré de moniato i reducció de carinyena, al Restaurant Solomillo, cada dia de 13.00 a 23.00.Passeig de Gourmets Barcelona

Menús gurmet

Per 55 euros podreu assaborir els plats més originals i deliciosos de deu restaurants, en format de menú gurmet. El preu inclou una cervesa Estrella Damm o una copa de cava o Royal Bliss. S’ha de reservar prèviament. Alguns dels restaurants que ofereixen el menú gurmet són Sintonia, Mr Porter Barcelona, The One Barcelona i Restaurant Solomillo.

Entrepans d’autor

Si teniu poc temps i molta gana, el format ideal són els entrepans del Passeig de Gourmet, que valen entre 9 euros i 19 i no cal fer-ne la reserva. El restaurant The One Barcelona i el Lomobajo són alguns dels sis locals que ofereixen aquests entrepans de gurmet.

Passeig de Gourmets Barcelona

Experiències gurmet

Si us interessa fer tallers de cuina o aprendre a fer còctels, ací teniu les experiències gurmet. Són activitats que costen de 18 euros a 40 per persona i cal fer-ne la reserva. A l’Almanac de Barcelona podreu fer un taller de kombutxa, al Claris Hotel & Spa un tast de Sake, al restaurant Sintonia un taller de bistec tàrtar i al The One Barcelona un de cocteleria. Al Majestic Hotel & Spa Barcelona hi haurà un concurs culinari on els equips, formats per dos participants, hauran de seguir la recepta que farà el xef Nandu Jubany.

Passeig de Gourmets Barcelona

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes