Pirates de Catalunya es presentarà a les eleccions del 21-D dins de les llistes de CUP – Crida Constituent. Segons un comunicat del partit, la candidatura reuneix les condicions que l’Assemblea General de Pirates demanava per considerar la proposta: ‘defensa del referèndum de l’u d’octubre, defensa de la República refrendada en aquest referèndum i construcció d’una república des de baix’.

Pirates de Catalunya (PIRATA.CAT) és un partit polític que forma part del Moviment Pirata Internacional, originat a Suècia l’any 2006. L’ideari pirata se centra en la defensa i promoció dels drets fonamentals, la democràcia directa, la transparència i la promoció de l’accés a la cultura, el coneixement i la informació.

A banda de Pirates de Catalunya, la CUP també havia negociat amb Procés Constituent i Som Alternativa, la plataforma impulsada per Albano Dante Fachin. En aquests casos, però, les negociacions no han fructificat.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb