La militància de Pirates de Catalunya ha aprovat de fer una coalició amb Poble Lliure i Som Alternativa a les eleccions espanyoles. El coordinador general de Pirates, Enric Pineda, ha anunciat que el 83% dels militants hi han donat suport acompanyat de Mabel Rodríguez, candidata del partit per Barcelona i de Ferran Reyes, candidat per Tarragona. Segons que han dit, l’objectiu de la candidatura serà defensar al congrés espanyol el mandat del Primer d’Octubre.

Avui al vespre les tres formacions ultimen els tràmits per presentar la documentació de la candidatura divendres, dia en què acaba el termini de presentació de coalicions. Un dels noms que està sobre la taula per donar nom a la coalició és ‘Front Republicà‘.

Demà a les 11 representants de les tres organitzacions presentaran la coalició electoral en una conferència de premsa al CIEMEN.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb