Com ja és tradicional, aquest Sant Jordi la redacció de VilaWeb obre la porta als seus lectors. Hi ha dues visites organitzades en les quals el director del diari, Vicent Partal, ensenyarà les instal·lacions, explicarà com s’hi treballa i conversarà amb els participants en l’activitat.

La primera visita serà a les onze del matí; i la segona, a quarts d’una. No cal reservar amb antelació, n’hi ha prou d’acudir-hi.

En el mateix edifici de la redacció, la botiga de VilaWeb també romandrà oberta el matí de Sant Jordi, de dos quarts d’onze a les dues de la tarda. Durant tota aquesta setmana la botiga fa un 10% de descompte en la compra de llibres. I com que aquest Sant Jordi la botiga de VilaWeb celebra cinc anys, durant tot el mes regalem una bossa de ‘T’estime, t’estimo, t’estim’ per cada compra de més de 25 euros i la samarreta amb el mateix lema per cada compra de més de 50.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]