Els cantants Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Miquel Gil presentaran un programa a À Punt que mostrarà el territori valencià, segons que informa el diari La Veu. ‘Bambant per casa’ tindrà tretze episodis, un per a cadascuna de les comarques valencianes, i serà un dels primers de la graella d’À Punt, la nova televisió pública.

Els dos músics en seran els presentadors, però els protagonistes en seran els anònims que s’aniran trobant a cada comarca. L’objectiu del programa és mostrar-ne els productes de proximitat i oferir-ne unes pinzellades d’economia i de gastronomia explicades pels seus habitants.

La televisió va començar les proves tècniques d’emissió dimecres. Tal com va anunciar a les Corts Valencianes la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, l’objectiu és acabar de fer els ajusts tècnics necessaris i detectar talls o irregularitats en l’emissió.

L’operatiu tècnic de proves requereix l’emissió de continguts per a provar-ne la continuïtat. Les proves seran en horari de 8.00 a 22.30 i emetran documentaris, partides de pilota i certàmens de bandes.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb