Tàrrega escalfa motors per al vint-i-dosè Paupaterres, el festival musical d’estiu de Ponent. Setze noms propis de la música trepitjaran l’escenari del festival, que enguany ofereix una programació amb accent femení i targarí.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes

Oques Grasses, el Diluvi, la Sra. Tomasa, Lildami, Balkan Paradise Orchestra i Tremenda Jauría són alguns dels noms més destacats del festival, que presenta una programació amb un ampli ventall d’estils: del pop-rock al folk passant pel rap, l’ska i el mestissatge. En aquesta edició, el festival ha volgut programar un gran nombre de grups formats íntegrament per dones o encapçalats per talent femení, com les ja esmentades Balkan Paradise Orchestra, el Diluvi i Tremenda Jauría i també Sandra Bautista, Mabel Flores, la Cobla Catalana dels Sons Essencials i Mr Hyde. A més, també han volgut optar pel talent del territori, amb The Targarians, la Terrasseta de Preixens i Sound de Secà.

El festival Paupaterres impulsa el projecte solidari Emmusica’t, que permetrà la creació d’una primera aula de música per a infants i joves d’entitats socials. S’impartirà un taller de percussió per a acostar la formació musical als joves, potenciar el talent i fomentar la inclusió, el 12 de juliol al Centre Obert. Tot plegat, amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega. 

Podeu consultar la programació del Paupaterres 2019

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.