L’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes estrenarà el 8 de maig una junta renovada. Continuarà essent encapçalada per Isona Passola, que ha estat l’única candidata a presidir-la, acompanyada de nou professionals més.

La nova junta presenta alguns canvis: Joan Bas substitueix Sergi López a la vice-presidència; Judith Colell substitueix Elisa Plaza a la secretaria; i Agustí Argelich ocuparà el càrrec de Maria Rosa Fusté a la tresoreria. Aquesta nova junta encararà desafiaments i objectius com ara els desens Premis Gaudí i la consolidació del Cicle Gaudí.

La junta electoral, formada per Sumpta Ayuso, Marcel Barrena, Lluís Ferrando, Mireia Ros i Roc Villas, ha determinat, seguint l’article 15.5 del reglament electoral, que és innecessari fer eleccions, atès que només poden tenir un resultat: la victòria de l’única candidatura presentada. L’acte de presa de possessió serà el 8 de maig a l’SGAE.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]