Més disseny, més gastronomia, més música: aquests són els principals reclams del festival Palo Alto d’enguany, que es fa aquest cap de setmana a València. Durant tres dies els Jardins de Vivers es convertiran en una gran festa a l’aire lliure, amb barreja de lleure, cultura i comerç. Per una banda, hi haurà desenes de paradetes on es podrà conèixer de ben a prop la feina que fan els dissenyadors més joves i emergents del País Valencià i també comprar-hi artesania, objectes de regal, joies, roba, complements… I per una altra, una part dels jardins s’omplirà de furgonetes de menjar on es podran degustar especialitats locals i de tot el món.

Entre les actuacions musicals, s’hi podrà sentir tota mena de ritmes: música electrònica, jazz, rock independent… Divendres hi haurà els concerts de Vitamin Collective, Fru Katinaka, Soleá Morente i Napoleón Solo, Bearoid, Throes, The Shine i els discjòqueis Trashy Divas i Jorge Depanachi. Dissabte hi actuaran Viktorija Pilatovic i Joan Soler, Rustix Ensemble, Lessus, Santero y Los Muchachos, Electric Big Band, Soledad Velez i Funk All Stars. Finalment, diumenge s’hi podrà sentir La-Bel, The Secret Investment, Chlöe’s Clue, Gener i Big Electric Orchestra.

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu ací.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.