La xarxa s’ho passa d’allò més bé amb la broma sobre la possibilitat que Carles Puigdemont torni discretament a Catalunya per ser ratificat en el càrrec de president. Després de l’èxit de l’etiqueta a Twitter #OnÉsPuigdemont, que va omplir la xarxa de missatges irònics sobre l’indret on era el president, ara el compte @ConstruimRep ha ideat un joc de taula sobre la mateixa qüestió.

El joc, que es pot descarregar de manera gratuïta, consisteix a construir frases sobre l’indret de Puigdemont a partir d’unes targetes amb diferents possibilitats. La mecànica és senzilla: qui fa la frase més divertida guanya.

N’és responsable Markie Brown, el dissenyador que va fer tots els cartells promocionals de la manifestació independentista de Brussel·les. ‘Es tractava de fer una mica d’humor, creant frases sense gaire sentit per dir “on és Puigdemont”, en què la frase més divertida guanya un punt, fins a un total de 10’, explica. En la mateixa línia, també ha dissenyat un cartell per a cotxes amb la frase ‘Puigdemont a bord’.

Brown també és l’autor del joc sobre les clavegueres de l’estat ‘Detectiu Rufián & Co’. Amb una mecànica molt similar a la del Cluedo, l’objectiu és descobrir qui ha matat la democràcia.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.